Livet i klubben

Det sosiale aspektet har alltid stått sterkt i Oslo Bryteklubb, dels fordi vi er en liten klubb mens også fordi vi mener at et godt miljø er hjørnesteinen i idrettslig utvikling. Foruten det sosiale under og etter trening, deltar vi på flere stevner i året og vi arrangerer jule- og sommeravslutninger.

Etter endt bryteskole samles også utøver med familien til en hyggelig samling der de unge håpefulle går opp til bryteknappen og får diplom.

Våre lokaler

Våre lokaler på Kalbakken rommer to fulle kampmatter. Mattene går fra vegg til vegg, noe som gir god plass til trening – veggene er kledd i beskyttende matter. I tillegg har vi et eget vektrom som er veldig populært og som blir hyppig brukt av blant annet foreldre mens de venter på barna sine som trener. Det er en jente og en guttegarderobe med separate dusjer – fra guttegarderoben er det inngang til badstue.

Vi har også et eget klubbrom som blir benyttet til styremøter og sosiale samlinger. Klubbrommet er nyoppusset og som medlem kan du leie dette til f. eks gjennomføring av barnebursdag.


© 2020 Oslo Bryteklubb